Uw winkelwagen is leeg

Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

drukriool2

Drukrioolpompen

drukriool

Bij drukriolering duwt een pomp in een ondergrondse put (tekening) over het afvalwater in een leiding. Let op: Het regenwater mag daar niet bij; dat kan de drukriolering niet verwerken! De pomp, het putje en de benodigde schakelkast zijn duur in aanleg en onderhoud.

De rioolbuizen zijn een soort dikke tuinslangen en daarmee naar verhouding minder duur om aan te leggen. Vanwege de kosten is drukriolering vooral aantrekkelijk als de afstanden tussen huizen groot zijn. Dan moet je namelijk veel meters leiding en weinig aansluitingen maken. Dus buiten de bebouwde kom. Overigens bestaan er ook varianten met luchtdruk en vacuümpompen. Maar deze komen veel minder vaak voor.

  • Schakel naar raster layout
  • Schakel naar tabel layout
foto-mp3068-schuina
Producent: FLYGT

Kouter 112, Gemert, Netherlands

LYGT MP3068.170 HT W212 1,7 kW
FLYGT MP3068.170 HT W210 2,4 kW

Dompelbare versnijdende pompen, specifiek ontwikkeld voor drukrioleringstoepassingen. Door de versnijdende werking en hoge druk die de pomp levert, geschikt voor lange leidingtracé's.
m3090aaa
Producent: FLYGT

Flygt MP3090.170 HT W250/252 4,3 kW

Versnijdende drukrioleringspomp(en) voor hogere opvoerhoogten. Voldoet met zijn snijmechanisme aan dezelfde hoge eisen als de MP3068.170 HT. Uitermate geschikt voor situaties waar een hogere druk voor een grotere opvoerhoogte / langere leidingtracé's wordt gevraagd. 
_Flygt
Producent: FLYGT

Flygt CP3057.181 HT W262: Drukrioleringspomp(en) voorzien van een kanaalwaaier.

 

Dompelbare pomp voorzien van één kanaalwaaier met grotere) doorlaat. Geschikt voor afvalwater met grotere delen zoals rioolwater, regenwater en industrieel afvalwater. Materiaal gietijzer.
Categorie: Grundfos

De Grundfos versnijdende rioolpomp (SEG) is ontworpen om energie te besparen en stilstand tot een minimum te beperken. Hoofdzaak is een topprestatie te bewerkstelligen gedurende de gehele levensduur van het systeem. Dit is mogelijk dankzij de volgende kenmerken:

header2