Nieuws DordtSenior

Geplaats 11 augustus 2019

Ik wil reizen met de Wijkhopper

Stel: U kunt niet gemakkelijk van het openbaar vervoer gebruikmaken. Of vanwege een beperking of omdat u op leeftijd bent (75+). Normaal reist u dan met de Drechthopper, maar daarnaast is er nu speciaal voor u een nieuw vervoermiddel: de Wijkhopper!

De Wijkhopper is voor korte ritten in uw wijk en kort voor de rit te bestellen (een half uur voor vertrek). De Wijkhopper kan al na een half uur komen en haalt u op bij uw voordeur. Daarbij is hij elektrisch en dus milieuvriendelijk.


Leer hier meer.


Reisje naar Tollenbeek en Urk: Donderdag 19 september 

Het volgende reisje begint in restaurant De Goede Aanloop. Meer hierover vindt u hier

Geplaats 17 juli 2019
Monumentenfestival: Zaterdag 20 juli 2019, 14.00 uur
Het Monument is meer dan alleen een festival! Het is de perfecte plek waar muziek,
kunst en geweldig eten gebundeld worden en jong Dordrecht en omstreken samenkomt. READ MORE WERKT NIET


En dat allemaal rond, en onder, het statige monument: de kraanbaan! Op het prachtige stuk aan de kop van de Stadswerven, inclusief gaaf uitzicht op het drierivierenpunt.

Geplaats 17 juli 2019
RTodos Lo Saben: Donderdag 18 juli, 14.00 uur
Een spannende thriller waarin de verhoudingen binnen een Spaanse familie op scherp worden gezet door de vermissing van een kind. 
Deze psychologische thriller was de openingsfilm van het Cannes filmfestival en werd geselecteerd voor de Officiële Competitie.De trailer hier. 

 Een spannende thriller waarin de verhoudingen binnen een Spaanse familie op scherp worden gezet door de vermissing van een kind. 
Deze psychologische thriller was de openingsfilm van het Cannes filmfestival en werd geselecteerd voor de Officiële Competitie.De trailer hier. 
                  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Geplaats 
Activiteit
De activiteit