Trilgoten

De verschillende toepassingen van trilgoten zijn te veel om op te noemen. Het spreekt dan ook voor zich dat iedere onderneming over voldoende keuze en mogelijkheden zou moeten beschikken als het aankomt op de aanschaf van nieuwe trilgoten. Dan bent u bij Invicon aan het juiste adres. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in het ontwerpen en bouwen van vrijwel iedere vorm van industriële triltechnische apparatuur. Het is daarbij van belang om te vermelden dat ook aanverwante toepassingen meegenomen kunnen worden in de aangeboden dienstverlening.

Of net nu gaat om elektromagnetische of trilgoten met een onbalansmotor; wij zorgen voor maatwerk voor uw onderneming. Door een exacte toepassing zijn de trilgoten zo goed als onderhoudsvrij en kennen ze een zeer lange levensduur.

Electromagnetische trilgoten

Electro-magnetische trilgoten zijn er in oneindig veel uitvoeringen. De onderstaande afbeeldingen brengen u wellicht op een idee. De electro-magnetische aandrijving is, mits goed toegepast, vrijwel onderhoudsvrij doordat er geen draaiende (smeer-)onderdelen zijn.

Meer informatie

Trilgoten met onbalansmotoren

Onbalansmotoren zijn met hun tienduizenden Newtons centrifugale kracht, een krachtige aandrijving en zeer veelvuldig toegepast. Mits goed toegepast, zijn ze vrijwel onderhoudsvrij. Inmiddels zijn veel typen leverbaar in roestvrijstaal en/of ATEX.

Meer informatie