Trilpijpen

Als een product van “A” naar “B” moet worden getransporteerd, kan dat vaak ook in een “gesloten” trilpijp. Het grote voordeel is natuurlijk dat er niets in of uit kan vallen en stofdicht is. Afhankelijk van de uitvoering, is reinigen ook erg eenvoudig. Een trilpijp kan ook door diverse verschillende aandrijvingen worden aangedreven; electro-magnetisch, onbalansmotoren, pneumatisch, excentrisch of hydraulisch.

Trilpijpen

Met ruim 25 jaar ervaring in de ontwikkeling van industriële triltechnische apparatuur is het natuurlijk geen verrassing dat wij ook uw aanbieder zijn van trilpijpen. Ook als het hier op aankomt ontwikkelen wij maatwerk specifiek voor uw onderneming waarbij kwaliteit, gebruiksgemak en een zeer lange levensduur voorop staan.

Trilpijpen zijn een ideaal transportmiddel als er een noodzaak is voor een overdracht waar geen verlies bij mag zijn en een bijkomend voordeel is dat er geen vervuiling (stof) tijdens het transport kan voorkomen.

Ook bij trilpijpen zijn er meerdere aandrijftechnieken beschikbaar: elektromagnetisch, onbalansmotoren, pneumatisch, excentrisch of hydraulisch. De door ons ontwikkelde trilpijpen zijn eenvoudig te reinigen en hebben weinig onderhoud.