Triltafels

Triltafels kunnen door verschillende aandrijvingen worden aangedreven. Dit is onder andere afhankelijk van de gewenste trilling. Voor kleine belastingen is electro-magnetisch vaak een prima oplossing, hoewel pneumatisch of hydraulisch ook wordt toegepast. Grotere lasten kunnen middels onbalansmotor(en) of excenters worden aangedreven.

Triltafels

De toepassingen van triltafels voor de industrie zijn zeer breed en noodzakelijk om verscheidene redenen. Maatwerk, duurzaamheid en gebruiksgemak zijn dankzij de ervaring en het geleverde maatwerk van Invicon een garantie.

Met meer dan 25 jaar ervaring in het ontwerpen en bouwen van industriële triltechnische apparatuur kunnen wij ook voor uw onderneming dé triltafels realiseren die u het voordeel geven. Er kan gebruik gemaakt worden van verschillende vormen van aandrijving, zoals elektromagnetisch, onbalansmotoren of bijvoorbeeld pneumatisch.

Met de mogelijkheid tot verschillende vormen van aandrijving en door de tafels specifiek voor u te ontwikkelen, zijn de mogelijkheden zo breed dat vrijwel iedere industriële onderneming gebruik kan maken van onze dienstverlening.